Posts

Hari ni p kerja. Mata mcm sedikit berair. Dan gatal skit. Eh! Tak jugak.. kadang tu gatal dia rasa nak tonyoh ngan garpu. Maybe sinus. Gatal ya amatt.. anak2 pon mcm tu jugak ksian doang. Fayadh ngan alif. Mata doang pon tk secerah sgt. Macam tk bermaya jer.

Ni tengah tnggu dr. Nak mitak ubat ttits mata. Tkot plak dr kasik.mc..hahaha.. eh..tak kott.. gatal nk mcm plak. Ko da knapa!!!!

ok baii


Image
Sekian lama tak berblog.. tup tup..kua bby.. da besa pon. ini lah permata hati ku yg ke 3. girl. sangat sangat gedik..manja..  Alhamdulillah. doa slama ni nak dpt bby girl, akhirnya dpt. kalau boleh nak lagi lah..haha.. 💗💗💗💗 perkenalkan Nur fatiha...


Tahun tahun kebelakngan ni.. bnyak suka duka. dari kedatangan orang baru.. smpai kehilangan org yg kita kenal.. Arwah abg kroll. Meninggal sebab denggi berdarah. Bff suami. Terkesan sangat pemergian dia. sebab , masa dia sakit tu aku dlm pantang. Sebelum tu pon, memang dia nak dtg tgk fatiha ngan wife dia. Tapi, tkde rezki. Dia meninggal selepas 5 hari  bertarung nyawa di hospital terengganu. Tinggalkan isteri dan dua anak yg sangat comel dan lawa. Semoga arwah abg kroll ditempatkan dalam kalangan org yang dikasihi Allah. (pic baju merah kanan)
ok. mula balik ye.  sejak dah jadi mak kpada 3 orang anak ni, mana ada masa nak berblog..citer2 dlm blog. dulu ye la. boring boring bukak komputer.. tulisss.. citerr... saja nak ilang boring. disamping nak buat diary..nak luah prasaan konon.

la ni..macam nak mula balik. agak-agak ada org nak baca ke? huuhu.. takpe.. mana tau anaka da besa, bole tau apa rutin mak eh slama ni..

bicara sebentar

Erk..dimulakan dengan bismillah.. lama nya tak berblog ni. Nak amek nafas panjangggggggggggggg dulu..






Image
Testimonil my opismate bejaya sangat..!! lepas 2 bulan tak minum sd2 tapi beratt badan still turun..
Image
Ok..taknak bnyak cakap..yang penting msg saya je kalau nak kurus 4kg dalam masa seminggu..sd2 la ..0126692481..tak tipuu..ni betol betol kejadian..hahah
Image
lamanya tak berblog..dah tak tau mana nak stat..peninggg..
Hari ni hari khamis dah..hampir seminggu stat balik minum sd2..berat badan tak sure dah berapa turun dah..yang first minum masa puasa ari tu turun hampir 9kg. 3 tin minum. kira 3 minggu la. Raya pon dalam keadaan ringan badan..weee.. pas tu melantak balik makan benda yang tak betul. nasi la..mee laa..tapi berat badan stil maintain. tak naik sangat. Tak tau napa..ok la tu kan.. kalau naik, meroyan lak aku ni..

see..ada perbezaan tak?? cewahh..hehe... Tapi, belom lagi sasaran 55kg..takpe2..ada banyak masa lagi.. Tenkiu la lat SD2 bagi peluang balik nak kurus ngan cepat.. dah try macam2..tapi badan still taknak turn..lemak tak tepu..lemak jahat..hehee